top of page

Engagemang och service med omtanke
– hundförsäkring är mer än bara villkor

Hund_Flicka_ima190857_medium_obegransad_
Dina_edited.png

Har du blivit lycklig hundägare i sommar?
- Försäkra din valp så snart du kan! 

hundvalp_ima139341_Johner_obegränsad.jpg
Dina_edited.png

Nyheter från FirstVet! 
- ladda ner appen redan idag! 

1x1_Puppy.jpg

Vi älskar sommaren, men visste du att det är också är under sommaren som våra fyrbenta vänner mest råkar ut för olyckor och sjukdomar?

Det kan vara bra att planera sin sommar om man reser bort med sitt djur, många veterinärkliniker har sommarstängt så det kan vara en bra idé att kolla upp var den närmaste veterinärkliniken som har öppet finns, om du befinner dig på en ny plats. 

Ett annat bra tips är att ladda även ner FirstVet-appen och lägga till ditt djur i förväg. Då kan du snabbt och enkelt boka ett videosamtal med en veterinär som kan hjälpa dig och ge råd.

 

Våra veterinärer på FirstVet kan hjälpa dig och ditt husdjur med allt ifrån; mag- och tarmproblem, förgiftningar, ögon- och öronproblem samt klåda och andra hudproblem. 

Är du orolig för din fyrbenta vän, boka ett videosamtal med oss så hjälper vi dig oavsett var du befinner dig någonstans.

Inspiration från Dina Försäkringar 
- Imponera på grannhunden med ett välskött leende! 

Hundar sommar.jpg
Dina_edited.png

Vem vill inte ha ett friskt och fräscht leende? Med välskötta tänder kan du lättare imponera på den där söta Cocker Spanieln eller den ståtliga Schäfern i grannhuset. Och tugga på riktigt smaskiga ben utan problem förstås.

 

Så be matte eller husse att hjälpa dig håll koll på leendet och gör vad ni kan för att motverka tandsten. Det är också en bra idé att komplettera hundförsäkringen med en tandvårdsförsäkring ifall oturen ändå skulle vara framme.

bottom of page